Om JUTA

Juta startede i Horsens tilbage i '36, hvor salget hovedsageligt var hjemmelavede salater. Med tiden blev sortimentet udvidet, og man begyndte at lave leverpostej og have ost på hylderne.

Denne udvikling har fortsat lige siden, dog blev leverpostejen ikke videre udviklet, så det er nøjagtig den samme opskrift som da leverpostejen for første gang så lyset i 1954 :-)

Efter 79 år på samme adresse i Graven besluttede vi at flytte Juta til Hestedamsgade, en flytning vi bestemt ikke har fortrudt. Nu ligger vi i en gade med andre special butikker, hvor vi høre hjemme

Artikel fra Lokalavisen

Nedenstående artikel blev bragt i Lokalavisen, december 2015

 

Karin Ramskov

Jeg hedder Karin Ramskov og har været indehaver af Juta-ost siden 31. december 2009.

Da jeg overtog Juta-ost overtog jeg ikke bare en osteforretning, jeg overtog et stykke Horsens historie. Juta-ost har historie der går ca. 80 år tilbage.

Det er spændende at høre de fortællinger de "ældre" kunder kan, om dengang de kom i forretningen som børn, med deres forældre

 

Vores TEAM

Uden vores team af dygtige medarbejder ville min forretning ikke fungere

Vi er et TEAM af engageret piger, der hele tiden bliver bedre og bedre (som en god ost) Vi arbejder hver dag på at opdatere vores viden om ost og delikatesser.

 

Smag før du køber

Det er vigtigt for os at du altid kommer hjem med det rigtige, så derfor kan du altid smage på osten inden du køber.