Snegle fra Nordic snails

Nordic Snails bygger på passion for gourmetmad

Vi har flere varianter i butikken

Kig ind og bliv fristet ....Vi er nomineret

Byens Bedste Specialbutik 2021

TRYK her og STEM på os !!!

Tusind tak for dem der har stemt på os

Vi håber i vil stemme på os igen, så vi kan gå hele vejen

Der kan stemmes fra den 8 december

Link til afstemningen kommer på siden

fra denne datoGamle murstensforme

Sjov ting - med mange anvendelses muligheder

Brug den som blomsterkasse, eller til blyanter eller......Horsens Posten uge 36

Salget af 2018-vinderen "Danmarks bedste romkugler" er stukket helt af for Juta Ost.

Hvidløgsost og Spegepøle

Horsens: Juta Ost i Hospitalsgade fik sidste år bevis for at have lavet "Danmarks bedst rørte flødeost". Det drejede sig om ostebutikkens hvidløgsost, der i 2018 fik diplomet ved Foodexpo-messen i Herning. Juta Ost tog ved den lejlighed en anden "mester" ind i sortimentet: Slagter Munchs spegepølse, der ved messen også blev kåret som den bedste i sin kategori. .

 

De to vindere

De to vindere sælger fortsat som varmt brød, men intet har taget flere kegler end de trøfler, butikken netop har fået ind i sortimentet: Fynsk støbte romkugler fra Nørre Aaby Bageri. Juta Ost fik nemlig udsolgt på under to døgn af første sending, og anden sending udvidede hun, men fik alligevel næsten udsolgt. - Første leverance var på 225 kugler. De kom torsdag eftermiddag og var væk lørdag inden lukketid. Det gik godt nok stærkt, så vi øgede denne uges bestilling til 300. Her har jeg kun 10 tilbage, men der kommer nye forsyninger hver torsdag, og folk spørger allerede, hvornår der kommer nye, smiler Karin Ramskov. .

 

Ikke i nærheden af gulvopfej

De fynske romkugler har siden prisen sidste år taget såvel fynboer som det øvrige land med storm, og det er forklaringen på, at der er kommet en regn af romkugler over det ganske land. - Folk er vilde med dem, og da jeg tilfældigt så et opslag fra en forhandler i Viborg, der igen og igen fik hurtigt udsolgt af dem, måtte jeg reagere hurtigt, forklarer Karin Ramskov. Hun kontaktede Nørre Aaby Bageri for at høre, om hun kunne få eneforhandlingen på kuglerne, og det kunne hun, så nu er Juta Ost eneste butik i 30 kilometers omkreds, der forhandler Nørre Aaby Bageris mester-kugler. .

 

Nu bliver konen glad

- Kunderne kommer med mange fine bemærkninger som "Nu bliver konen glad" eller "Nu bliver jeg populær", siger Karin Ramskov om de aktuelle trøffelhelte i Horsens. Selv kan hun også lide kuglen: - Det er en kugle, som fylder godt i munden. Man kan sagtens dele den. Den mætter og er en ren masse af marcipan og nougat med nougat sprayet over og krymmel. Ikke i nærheden af gulvopfej, siger hun.

Udrag af artiket i "Horsens Posten Uge 36"

.

.

.

Artisan De La Truffe

JUTA er blevet eneforhandler

i Horsens

af de lækreste trøffelprodukter fra firmaet

Artisan De La Truffe

De lander på hylderne til weekenden, så glæd dig…

.

.

.

Danmarks bedste hvidløgsost

Jubiii… vi vandt..

Det er med STOR stolthed, at vi kan fortælle

at vi netop har vundet GULD medalje, for

”Danmarks bedste rørte Flødeost”

nemlig JUTA’S Hvidløgsost

Det skal selvfølgelig fejres med en

”speciel guld tilbudspris” torsdag-fredag og lørdag

.

.

.

Håndlavet lakrids fra

Bagsværd lakrids

KUN Kr. 59,-

Håndlavet lakrids

3 varianter classic, chili, og ingefær

Stærkt vanedannende

Så er du ADVARET
Standard oste/pølsebord til 6 personer

Standard oste/pølsebord til 6 pers.

KUN Kr. 350,-

På opfordring fra mange af vores kunder

Har vi nu indført ” Standard oste/pølsebord”

Bestående af:

JUTA’s hjemmelavede leverpostej - 2 slags pølser – snack pølser – 6 forskellige oste – 2 slags tilbehør – pyntet med tørret frugt

Anrettet på engangsfad klar til at sætte på bordet.

Ideen med dette nye menu punkt, er at have et oste/pølsebord

der er prisbillig men stadig lever op til kvaliteten

Samlet pris til 6 personer KUN Kr. 350,-

.

Bestil min.1-2 dage før

.

.

spændende nyhed hos JUTA

Nyhed i butikken

Har du prøvet Trolden Distillerys gourmet-shot THE NEW BLACK? Forestil dig smagen af vores egen fadlagrede rom, ren engelsk lakrids og den fineste melasse fra romproduktionen koncentreret i ét lille glas. Ingen tilsætningsstoffer og E-numre, kun den rene smagsoplevelse. Prøv den nu

Kom ind og smag

 

 

Nyhed hos JUTA

Nyhed i butikken

Vi har netop fået denne GIN i butikken

En fantastisk gin

Kom ind og smag

 

Tapas

Torsdag - fredag og lørdag

Laver vi en skøn og lækker tapas platte, lige til at tage med - i skoven - på terrassen - eller bare som hygge

Der er nok til 2 personer

Vi fortsætter lidt endnu med INTRO PRIS

kr. 149,-

 

 

 

Hr Skov

Hr Skov

I den spændende palette fra Hr Skov finder du et stort udvalg af varer. Alt lige fra specialøl, snaps, chokolade og mange andre produkter du kan tage med dig hjem, og bruge i dit eget køkken. Der er tale om kvalitetsprodukter der vil berige enhver madoplevelse

 

nyheder

Unika oste

3 Nye varianter er landet i butikken

Kry - Rød Løber - Krondild

Kry

Kry er født af den rå natur. Råmælksost kræver mælk af særlig høj kvalitet, og Kry er fremstillet af upasteuriseret, økologisk mælk fra Sundgaard. Osten har en intens og krydret smag med milde noter af stald og duft af ristet brød. Kry er håndlavet og lagret i 36 uger. Fordi mælken ikke er varmebehandlet, beholder osten derfor alle naturens fine smagsnuancer.

Rød Løber

Cremet økologisk rødkitost. Mælken fra nærområdet indeholder ofte rødkløver, der smags- og aromamæssigt sammen med rødkitkulturen påvirker ostens modning i en retning, hvor spændende staldnoter optræder. Med en silkeblød midte og en fast overflade, en duft af honning, rapsmark og stald udfordrer kontrasterne i denne Unika-ost dine sanser og gør den til en helt særlig oplevelse.

Krondild

Hvidskimmelost med behagelig dildsmag. Osten Krondild er udviklet i samarbejde med topkokke, som foreslog en ostefortolkning af krydderurten dild og de modne frø fra dildskærmen. Mælken til osten kommer fra køer i lokalområdet omkring Troldhede og Skjern Ådal. Krondild fremstilles i et lille ostekar på mejeriet i Troldhede. Osten har en tydelig duft og smag af dildfrø med et strejf af umami og svampe. Mundfølelsen opleves cremet – næsten fløjlsblød.

 

Puks delikatesser

Vi har netop fået mange af Puks delikatesser på hylderne

I 2004 startede en lille lokal familievirksomhed op ved navnet Bornholmer Delikatesser. Ideen var simpel, de ville skabe fantastiske produkter, hvor der ikke var brugt unødvendige tilsætningsstoffer. I starten blev der kun produceret sennep efter familiens gamle opskrifter. Den oprindelige bornholmske sennep blev lavet i forskellige smagsvarianter, så den fik et moderne tvist og der var noget for enhver smag.

Virksomheden er nu gået videre til næste generation i familien og drives af den yngste datter. Med den nye ejer skiftede virksomheden navn til Puk’s Delikatesser.

Opskrifterne er gået i arv og produktionen er genoptaget.

 

 

lune deller

Vi har nu lune deller. nemt og lækkert